- Nuk Dua Ta Di

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Unë te dua ne krah
te rilind sa her vdes
te te kem naten e mir
te te kem mirmengjes
por ti nuk mund ta dish
unë nuk dua ta dish

Unë te dua ne krah
te rilind sa her vdes
te te kem naten e mir
te te kem mirmengjes
por ti nuk mund ta dish
unë nuk dua ta dish

Unë te dua nga larg
te me prekesh vetmin
te të ndjej mungese
te të ndjej praninë
por une nuk dua ta dish
ti nuk duhet ta dish

Nuk dua ta dish se sa shum me mungon
as qe ora ne mur ne çdo rrahje renkon
nëse nuk jam aty kur ti enderron
unë nuk dua ta di ç'mendim nga gjumi te zgjon

Mos me rri me pranë
nëse fryme me nuk marr
ti je engjell arte
ndërsa unë jam zjarr
nuk dua te djeg
sepse ti je Jete

Mos më thuaj me fal
falja s'është për ty
unë nuk mundem te shoh
lot pendese ne sy
dhe kur me mendon ti
jo nuk dua ta di

Nuk dua ta dish se sa shum me mungon
as kjo ora ne mur ne çdo rrahje renkon
nëse nuk jam aty ku ti enderron
unë nuk dua ta di c'mendim nga gjumi te zgjon

Show moreShow less