November 12, 2015

Lyrics

Ne te dy kurr sjemi ndare
ne te dy kurr skemi heshtur
endra ime si shpend i marre
krahet hap ne re, qellin gjen atje
tek ti,
kur je larg, te pres me mall
kur je prane, grindem me ty
jete a loje, ç'fare eshte valle?
duhemi te dy, grindemi te dy
se di
ti je si engjell, qe me mbrone
gjithmone
une jam si zjarri, qe te djeg
ngadale
ti je si djalli, qe ne faj me fton
ndryshe nuk bejme dot
jo jo
e kemi fatin, shprese dhe marrezi
na jep nje engjell, te na mbroj
o zot
se ne ne jeten tone, jemi femije
ndryshe nuk bejme dot
jo jo

kur je larg, te pres me mall
kur je prane, grindem me ty
jete a loje, ç'fare eshte valle?
duhemi te dy, grindemi te dy
se di
ti je si engjell, qe me mbrone
gjithmone
une jam si zjarri, qe te djeg
ngadale
ti je si djalli, qe ne faj me fton
ndryshe nuk bejme dot
jo jo
e kemi fatin, shprese dhe marrezi
na jep nje engjell, te na mbroj
o zot
se ne ne jeten tone, jemi femije
ndryshe nuk bejme dot
jo jo

e kemi fatin, shprese dhe marrezi
na jep nje engjell, te na mbroj
o zot
se ne ne jeten tone, jemi femije
ndryshe nuk bejme dot
jo jo

Show moreShow less