- Jo Se Di

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Dashuria nën emrin tënd
në zemrën time një mur gdhend
historit që nga pas lën gjurmë
akoma pa filluar shumë shpejt marrin fund
Se une do ta doja një jete me ty
ditën e martesës të më shoqëroje ti
sa e ëndërroja, ëndërroja cdo natë,
ti më bëre t'ndihem vajza më me fat.

Dhe dikur stuhit filluan, gjithcka gjetën, shkatërruan
e pambrojtur ishte kjo dashuri
një dashuri që kurrë s'jetuam une e ti
Pas cdo stuhie prap dielli do t'shkëlqej
por dita neser pa ty do me gjej
jo se kuptoj, une se kuptoj
jetës t'ime nga t'ja filloj

Ref: Jo, se di. Jo, se di.
S'te them dot lamtumirë, lamtumirë
Jo, se di. Jo, se di.
S'te them dot lamtumirë, lamtumirë

Dashuria nën emrin tënd
në zemrën time një mur Gdhend
historit qe nga pas lën gjurmë
akoma pa filluar shumë shpejt marrin fund
Se une do të jepja gjithcka për ty
ndryshe do veproja, nese do ta doje ti
Sa shumë lotë, sa shumë gabime
Kërkoj dhe një mundësi, zemra ime.

Ka nje fund, po ka dhe rikthim
disa gjëra thjesht s'kan shpjegim
E kuptoj se mbaroj për ty
vështirë t'pranoj se kurrë s'do jemi ne të dy

Pas cdo stuhie prap dielli do t'shkëlqej
por dita neser pa ty do më gjej
jo se kuptoj, un se kuptoj
jetës time nga t'ja filloj

Ref: Jo, se di. Jo, se di.
S'te them dot lamtumire, lamtumire
Jo, se di. Jo, se di.
S'të them dot lamtumirë, lamtumirë

Show moreShow less