- Me Fal

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Nëse fjalët s'kanë kuptim
më e mirë është heshtja
Nëse loti është i rem
njësoj është dhe buzëqeshja
Nëse fati asnjëherë
nuk na ndan as na bashkon
sot e përgjithmonë, ka dicka që nuk ndryshon
Më fal, të lutem më fal
që nga vetja s'të ndaj
ti e di se jam pa faj.
Më fal, të lutem më fal
që nuk mundem të ndryshoj
të jetoj e tët harroj.
A ka mbetur gjë në jetë që se kam bërë për ty,
a po ndoshta ndjen dicka që mua sma thua drejt në sy.
Sikur lotët e gjithë botës të takohen në një vend
prap nuk mund ta thonë dashuria sa dhemb
jo nuk mund ta thonë dashuria sa dhemb
Të lutem më fal...
Më fal, të lutem më fal
që nga vetja s'të ndaj
ti e di se jam pa faj.
Më fal, të lutem më fal
që nuk mundem të ndryshoj
të jetoj e tët harroj.
Më fal, të lutem më fal,
që nuk mundem të ndryshoj
të jetoj e tët harroj...

Show moreShow less