- Bindem

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

te te them se un te dua mundem te gaboj
at' qe ti ma bere mua smundem ta harroj
jo jo jo s'mundem ta harroj
te te them se nuk te dua
po ashtu ndoshta gaboj
perseri te jesh me mua s'mundem te lejoj
jo jo jo s'mundem te lejoj
un dua te di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani, t'lutem shko tani
un dua te di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani, tlutem shko tani
ooo te lus te shkosh tani
te te them se un te dua mundem te gaboj
at' qe ti me bere mua s'mundem ta harroj
jo jo jo, s'mundem ta harroj
te te them se nuk te dua po ashtu ndoshta gaboj
perseri te jesh me mua s'mundem te lejoj
jo jo jo s'mundem te lejoj
un dua ta di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani te lutem shko tani ooo te lus te shkosh tani
nuk dua te qaj por lotet dalin vete
dhe zgjedh te besoj qe ty te kam humbur vertete
nuk mund te besoj qe ty te kam humbur vertete
un dua ta di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani, te lutem shko tani
un da ta di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani, te lutem shko tani ooo te lus te shkosh tani
un dua ta di cfar ndjenjash ke ti qe asnjehere nuk mi tregove t'lutem shko tani te lutem shko tani ooo te lus te shkosh tani
fund .

Show moreShow less