July 26, 2016

Lyrics

tjetër kohë ishte atëhere,
gjërat kishin më shumë vlerë,
të besoja në fillim,
dhe mohoja çdo gabim
tjetër kohë ishte atëhere,
fjalët kishin më shumë vlerë,
erdhi koha të kuptoj,
ne të dy sjemi më njësoj,

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

ti po flet, un të dëgjoj,
kështu kalon, çdo ditë njësoj,
thash e themet nuk kanë fund,
i dëgjoj çdo dit gjithkund,
ndonjëher do ta kuptojsh,
çfar do të thotë, një dashuri,
por atëher do jet shumë vonë,
dhe un më sdo jem me ty

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

Mos më akuzo,
mos me thuaj jo,
asgjë nga un ti, mos kërko
sa shum ke dëshirë,
t´shikohesh në pasqyrë,
çdo her ty të duket vetja më e mirë,

Show moreShow less