January 20, 2016

Lyrics

Mengjeseve kur une lutem, buzet dridhen
dhe ti me shfaqesh mbi buzet e mia,
lutjet e fshehura ne gryke mblidhen
gjersa formohet emri yt, Maria

Naten mes territ kerkoj fytyren tende
Flak tej carcafet qe vetmine mbulojne
Si dreqi thelle ti ne gjak me ke hyre
dhe thonjte e mallit perbrenda po me shpojne

Ref
Nuk di per cfare te te pyes sonte,
nese je engjell apo djall
ti qe arrite te m'i marresh mendt e mia
Shkova e rashe ne pusine tende, pa asnje kusht dorezova armet e dashurise per ty Maria

Pa ty si nje tren ekspres koha shkon,
pse s'ndalet ky tren diku, qe te zbres
Zgjatem pertej saj qe te te arrij
e une nga dheu si xhind prane te mbij

Ref.
Nuk di per cfare te te pyes sonte,
nese je engjell apo djall
ti qe arrite te m'i marresh mendt e mia
Shkova e rashe ne pusine tende, pa asnje kusht dorezova armet e dashurise per ty Maria
Shkova e rashe ne pusine tende, pa asnje kusht dorezova armet e dashurise per ty Maria

Nuk di per cfare te te pyes sonte,
nese je engjell apo djall
ti qe arrite te m'i marresh mendt e mia
Shkova e rashe ne pusine tende, pa asnje kusht dorezova armet e dashurise per ty Maria
pa ra pa pap pa ra pap pa ra pa pa ra pa pa ra pa ra
Shkova e rashe ne pusine tende, pa asnje kusht dorezova armet e dashurise per ty Maria

Show moreShow less