- Çka Më Ka Syri

Report copyright infringement
March 11, 2016

Lyrics

C'ka ka syri qe me loton
O dhimte e zemres s'un i mban
Dashnori me ka harru
Dhe me tjetren eshte perqafu
Prej vegjelimit dashnine ja kam fale
Tash po shkon me tjer gale
A e din oj vajze C'ka je tuj vepru
A e din or djal C'ka je tuj vepru
Ne rini ne dhe don me me çu
Ne rini ne dhe don me me çu
Kujtimet e mia prape prap kam me i vazhdu
Beso more djale Per ty jam tuj kendu

Kur vjen Pranvera Lulet lulezojne
Nje tufe lule Te vorri te mi çojsh
Besome more djale Per ty jam tuj pushu
Prej vegjelimit dashnine ta kam fale
Tash po shkon me tjeter gale

Show moreShow less