November 12, 2015

Lyrics

kur te vdes ne supe te me mbani
edhe sduhet te o me qani
mos e qani fukarane
se mbaj rakine prane
kush pi veren dhe o moj rakine
do te vdese o mbi trendeline
lush se pi rakine dhe veren
mos e pafte me sy pranvereb

Show moreShow less