August 27, 2016

Lyrics

Si në ëndërr për ty thirra
T 'pyeta si je o nëna ime e mira
Emri yt nënë si thirrja n'zot
Sa më dhëmb në shpirt
Që s'të shpërbleva dot
Vitet shkojnë thinjesh ti
Nëna ime për ty mbeta fëmi

Hoqe shumë nënë m'solle n'jetë
Por zemrën e pate gjithmonë të madhe det
Ti puth duart që m'kanë dhënë gji
Nëna ime ti lotët fshij
Aroma jote që n'flokë m'ke lënë
Parfumi më i mirë i t'mirës time nënë

Dhe nëse t'kam lënduar t'lutem nënë më fal
Se pranë gjithmonë do m'kesh jam i yti djal
Vetëm me këtë këngë që ta këndoj gjith mall
Nënë e gjith bota je më e shtrenjta fjalë
Nënë e gjith bota je
Më e shtrenjta fjalë

Show moreShow less