November 12, 2015

Lyrics

Ata ndalen, une perparoj.
Ata maten, une rrezikoj.
Ata qeshin, ata perçmojne.
Ata ulin, une fluturoj.
Ata heshtin, une i degjoj.
Ata flasin, une injoroj.
Ata shtypin, ku me shume dhemb.Por kur bie une bie ne kemb.
Dhe nese nuk kaloj ne loje.
Ata me thone te rri me duart lart,
Me thone te rri me duart lart,
Ne roberi me duart lart
Por, une them jo jo jo
Parimi im si njeh duart lart.
Une them jo jo jo,
Ne lindem dhe do vdesim te barabarte.
Jo jo jo,
S'eshte jeta jote, eshte jeta ime
Une them jo jo jo
Vetem nje beat si ky mi mban duart lart!
Vetem nje beat si ky mi mban duart lart.
Kur me fikin une rrezatoj,
Kur me ftohin une perveloj,
Kur me ulin, kur me lartesojne,
Kur shajne e kur me levdojne.
Ata heshtin une ju kendoj,
Ata me mbyllin une fantazoj,
Ata shtypin ku me shume dhemb
Por kur bie une bie ne kemb.
Dhe nese nuk kaloj ne loje
Ata me thone te rri me duart lart
Me thone te rri me duart lart
Ne roberi me duart lart
Por une them
Jo jo jo
Parimi im s'i njeh duart lart
Une them jo jo jo
Ne lindem dhe do vdesim te barabarte
Jo jo jo
S'eshte jeta jote, eshte jeta ime
Une them jo jo jo
Vetem nje beat si ky mi mban duart lart
Vetem nje beat si ky mi mban duart lart.

Show moreShow less