- E Urrej Shiun

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Në kitarë teli... i këputur
ndali këngën më të bukur...
por s'e ndali, shiun në këtë qytet.
Ku je buza e paputhur
dashuria ime e humbur
në mes të rrugës. unë po lagem vetë.

I harruar si një letër e djegur...
në këtë rrugë pa adresë kam mbetur
E urrej... shiun kur bie...
se njëherë ma fiku një zjarr.
një zjarr dashurie...
I urrej. lotët e mi...
dhe pse ngjajnë me shiut
që më ndau nga ti.

Dashuria ish dikur
mbet kornizë pa pikturë
që askund nuk e shoh në mur...
I harruar. si nje leter. e djegur ...
ne kete rruge. pa adrese kam mbetur...
E urrej shiun kur bie.
se njehere ma fiku nje zjarr
nje zjarr dashurie...
i urrej. lotet e mi...
dhe pse ngjajne me shiut. u urrej shiun kur bie.
se njëherë ma fiku një zjarr
një zjarr dashurie...
I urrej lotët e mi...
dhe pse ngjajnë me shiun
që më ndau nga ti.

Ti ndoshta ishe një rrufe
që erdhe shpejt...
dhe kur shkove, nuk e dita, as e di
por këngën edhe shpresën
i le të treten nëpër shi...
yyyyyyuuuu

Show moreShow less