January 20, 2016

Lyrics

Erdha, mendove se gënjeja
U ktheva dhe pse ti nuk më prisje
Vleja por ti mohoje sa unë vleja
Ta dije ti sot këtu do ishe

(Refren)
Dhe pak nga pak ky shpirt po vdes
E dehur në mendime ty të pres
Dhe dal ngadal po tretem unë
T'më doje ti dhe pak më shumë

Ikin kalojnë ditët e mija
Vetëm njësoj si dje kam mbetur
Vleja por ti mohoje sa unë vleja
Ta dije ti sot këtu do ishe

(Refren)
Dhe pak nga pak ky shpirt po vdes
E dehur në mendime ty të pres
Dhe dal ngadal po tretem unë
T'më doje ti dhe pak më shumë
Ooh no, ky shpirt po vdes
E dehur në mendime ty të pres
Dhe dal ngadal po tretem unë
T'më doje ti dhe pak më shumë

Show moreShow less