- Ecen Ne Shi

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Me flok' te lagur,
me sy te plakur,
ecen ne shi.

Me end'rra fikur,
shpres' e arratisur,
ti ecen ne shi.

Me floke te lagur,
me sy te plakur,
ti ecen ne shi.

Me end'rra fikur,
shpres' e arratisur,
ti ecen ne shi.

Syte e tu nuk qajn',
lotet jane thar',
Vajz' e plakur,
ti ecen ne shi.
Syte e tu nuk qajn',
lotet jane thar',
Vajz' e plakur,
ti ecen ne shi.

Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Merrni arin,
e k'saj bote,
dhe me ktheni,
prap' rinin'.

Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Merrni arin,
e k'saj bote,
dhe me ktheni,
prap' rinin'.

Te dridhet buza,
nga hidherimi,
por shpreson.

Nuk kthehet prapa,
ajo qe iku,
jeten jeto.

Syte e tu nuk qajn',
lotet jane thar',
Vajz' e plakur,
ti ecen ne shi.
Syte e tu nuk qajn',
lotet jane thar',
Vajz' e plakur,
ti ecen ne shi.

Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Merrni arin,
e k'saj bote,
dhe me ktheni,
prap' rinin'.

Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Merrni arin,
e k'saj bote,
dhe me ktheni,
prap' rinin'.

Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Merrni arin,
e k'saj bote,
dhe me ktheni,
prap' rinin'
Naten zgjove,
kur ti thirre,
deshperimi,
ka kufi.

Show moreShow less