- Bi

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Lawase wis seminggu
Kula bli bisa turu
kelingan bae sampean
sing ganteng ora kejagan

kepriben kula carane
pengin ketemu bae
kaya wis ora tahan
pengene slalu barengan
batur marahi lamon pengen ditemoni
karo kekasih kudu sering gejog bumi
lamon bli mempan jarene bakara meyan
supaya kakang ning kula gage kelingan
aja ngemat duh kakang wis aja nggoda
sebab kula ning kakang terlanjur cinta
batur marahi lamon pengen ditemoni
karo kekasih kudu sering gejog bumi
lamon bli mempan jarene bakara meyan
supaya kakang ning kula gage kelingan
aja ngemat duh kakang wis aja nggoda
sebab kula ning kakang terlanjur cinta
Lawase wis seminggu kula bli bisa turu
kelingan bae sampean sing ganteng ora kejagan

kepriben kula carane pengin ketemu bae
kaya wis ora tahan pengene slalu barengan

Show moreShow less