- Kuturu

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

eci rugeve kot kuturu
dhe sdi ku shkoj
xurxull prap jam un
se ajo nje pohem nuk e do
sa te desha shpirt smund ta dish
to vodhen ty pabesisht
me pije e mbys dhimbjen pa fund
sa e lumtur je un se di
me ate qe jeton
mund ta blej ai per ty edhe boten vetem zemren jo
mbeti shkret tani streha jon
ne luks i ngrir ne kyc trishton si ne muze si nje xhokond
une ne jet

Show moreShow less