November 12, 2015Fixed by Samir Saramati 

Lyrics

Syt e tu i ndesha kete nate
Tek eci vetem ne merzi
Valle a do me flisje prap
e me veten time ndjej cudi
Koha pa ne mbeti e ngrate
Une i pafat ne dashuri
Sa kujtime kthehen pas,
a me sjell ne mendje ti tani

Jo si harroj une ata sy
qe me ndiqnin ne çdo çast,
e çdo moment,
skam harruar puthjet mjalt
dhe pse fshehur ne i lam diku atje
Hej te therras e te mendoj
ndaj te lutem,
sot afrohu te takoj
ndonese vitet ikin shpejt
Perse na ndan

Syt e tu i ndesha kete nate
Tek eci vetem ne merzi
Valle a do me flisje prap
e me veten time ndjej cudi
Koha pa ne mbeti e ngrate
Une i pafat ne dashuri
Sa kujtime kthehen pas,
a me sjell ne mendje ti tani

Jo si harroj une ata sy
qe me ndiqnin ne çdo çast,
e çdo moment,
skam harruar puthjet mjalt
dhe pse fshehur ne i lam diku atje
Hej te therras e te mendoj
ndaj te lutem,
sot afrohu te takoj
ndonese vitet ikin shpejt
Perse na ndane

Hej te therras e te mendoj
ndaj te lutem,
sot afrohu te takoj
ndonese vitet ikin shpejt
Perse na ndane

Perse na ndane.

Show moreShow less