- Sa Lot Kam Derdhur

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

sa lot kam derdhur un per ty

sa shum ty te kam dashur.

me mir me ty dhe fukara
sesa pa ty i pasur

nje dite une po pija me shoqerine

dolli per ty me thane

e ngrita shishen me raki
lotet rreke me rane

me mire me ty dhe fukara
sesa pa ty i pasur

Show moreShow less