- Cokolada I Vanila

Report copyright infringement
January 23, 2016

Lyrics

Лажни пријатели:
-Никогаш не те имаат видено како плачеш.
Вистинските пријатели:
-Секогаш плачат со тебе.
Лажните пријатели:
-Знаат само некои работи за тебе.
Вистинските пријатели:
-Можат да напишат книга за твојот живот.
Лажните пријатели:
-Чукаат на твојата врата, и прашуваат дали може да влезат.
Вистинските пријатели:
-Влегуваат без да прашаат дали да влезат.
Лажните пријатели:
-Нема да се секогаш со тебе, еден ден ќе исчезнат.
Вистинските пријатели:
-Остануваат вечно во твојот живот.
Лажните пријатели:
-се преправаат кога ќе кажат те сакам.
Вистинските пријатели:
-Кажуваат те сакам, а тоа и го чувствуваат и мислат.
Лажните пријатели:
-само ќе го прочитаат овој статус.
Вистинските пријатели:
-ЌЕ ГО УКРАДАТ ОВА!!!

Show moreShow less