- Do Jemi Ne

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Eren mos e ndal te lutem mos e ndalo le t
e fshi stuhin mbi qiellin tone
Diellin mos e ndal te lutem mos e ndalo le t
e sjell fuqin mbi koken tone
dhe nese ndajm nje cop nga shpirti jon nese
gjejm diqka qe na bashkon nese lart dikus
h po na shikon nese syt perpara do veshtro
jn do jemi nne do jemi nee do jemmi neee do jemi nne
Vrapin mos e ndal te lutem mos e ndalo le te
qoj atje ku enderron
dhe nese ndajm nje cop nga shpirti jon dh

e nese gjejm diqka qe na bashkon nese lar
t dikush po na shikon nese syt perpara do
te veshtrojn do jemi nne do jemi neee dojemi nne do jemi nee do jemi nne

Show moreShow less