November 12, 2015

Lyrics

Nuk du tjeter nuk du tjeter je vetem ti j
zemren edhe shpirtin tim e kejetes time jetes time ti kuptim i dhe
nuk bojm dot pa njeri tjetrin ne.
Se me je me je me je ti,
cdo ndjesiper mua je ti,
ti gjithmon pran vetes do me kesh.
Mjafton vetem te me thuas
dhe gjithher ti te ma thuah
do ta them njesoj dhe un çdo heeere.
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me
(aaah-aah-aah)
Love me, Love me
Love me, Love me
Love e, Love me
(aaaah-aaah-aaah)
Nuk du tjeter, nuk du tjeter, je vetem ti je,
zemren edhe shpirtin tim e ke
Jetes time, jetes time ti kuptim i dhe
nu bejm dot pa njeri tjetrin ne.
Sa me njeh me njeh ti, e njeh ti
jam me ty aty ku je ti
sto te them addio as nje her
sa her un te kam enduar
prap un te kam sheruar
dashuaria ndodh vetem nje heeere.
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me
(aah-aaah-aah)
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me
(aah-aah-aah)

Show moreShow less