- Te Pres

Report copyright infringement
November 12, 2015

Lyrics

Dhe n'takimin tonë
serdhe si gjithmonë
por ti me the
mos me prit atje
Përsëri te pres
i jap vetes shpresë
Pasi jam zotuar
kemi për tu takuar
E di se do te vish
e di se smund te rrish
e di se për ma von
se ashtu e don
Kaloj kohë e gjatë
u be ora natë
tani është vonë
serdhe si gjithmonë
mendoj i vetmuar
ndoshta je penduar
me duket kot pres
i jap vetes shpresë
E di se do tvish
e di se smund te rrish
e di se pak me von
se ashtu e don
(music)

Show moreShow less