November 12, 2015

Lyrics

ajo mendonte se bente jete e çmendur
dhe nuk e dinte se i çmenduri jam une
do ta mesonte ajo nje dite do ta mesonte

misteret sjan per mua ndosht ti se din

Show moreShow less